Saturday, May 04, 2013

PRU 13: Ini Buah Tembikai Ajaib!

JOM KREATIF

Saya Banyak Suka Chef ni lol
Oleh TKOOffline


Demam IniKaliLah dan ubah merebak di serata Malaysia, tak kira tua atau muda. Tak kira apa pekerjaan. Paling cantik chef ini buat kepada tembikai....

各 位大马朋友请注意!!请告诫身边的公公婆婆,无知的妇孺,尤其是那些没接触互联网而只看电视媒体的报导,报章上非事实的新闻传播的亲朋戚友!!千万别被一 些只会用钱收买人心,无中生有,扭曲事实,用权势气压人民的一群给蒙蔽 !!也请大家提醒他们,他们得到的,原本就是属于自己的,不需要感恩某某团体而做错了选择!!!你们应该让他们知道及打开互联网的信息让他们看真实的一 面!!!那么那些被蒙蔽的一群,才会为这次的大选投下公平,公正的一票!!

请各位把这条信息传发出去!!并第一时间让那群被蒙蔽的一群知道真相!!!请别忽视自己的力量!!大马人!!请勇敢的站起来!!只有团结才是最大的力量!!!PLS SHARE
 

Ahli rakan-rakan Malaysia Sila ambil perhatian! ! , 

Amaran sekitar bapa mertua ibu mertua, kejahilan wanita dan kanak-kanak, terutamanya mereka yang tidak akses kepada Internet dan melihat laporan media televisyen, surat khabar, bukan fakta berita penyebaran kawan dan saudara-mara! ! 

Jangan hanya menggunakan wang untuk membeli orang daripada apa-apa, memesongkan kebenaran, ditutup mata dengan kumpulan tekanan yang kuat daripada rakyat! ! Sila mengingatkan mereka bahawa mereka dapat, asal mereka sendiri, anda tidak perlu Kesyukuran kumpulan tertentu dan pilihan yang salah! ! ! 

Anda harus membiarkan mereka tahu dan membuka Internet supaya mereka boleh melihat bahagian sebenar! ! ! Maka orang-orang yang buta oleh kumpulan, akan dibuang ini pilihan raya yang adil dan hanya satu undi! !

Sila letakkan pas maklumat yang dihantar keluar! ! Dan kali pertama kumpulan kumpulan itu buta untuk mengetahui kebenaran! ! ! Jangan abaikan kekuatan mereka sendiri! ! Rakyat Malaysia! ! Sila berani dan berdiri! ! Hanya perpaduan adalah kekuatan yang paling besar! ! ! PLS SAHAM) 


Komen Weblog Ibnu Hasyim:  Chef ini menyampaikan mesej politiknya melalui kegiatan harian yang ada padanya. Mudah dan kena sasarannya. Menyampaikan nesej melalui buah tembikai yang di belah, ditulis berseni dan berkreatif. Berlambangkan bendera PAS bertulis, 

"Ini kali la ubah chef" (IH)

Lihat sebelum ini... 
E-Buku IH-68: Kisah-kisah Jom Kreatif (3)
E-Buku IH-68: Kisah-kisah Jom Kreatif (3)

1 comment:

888jackaroo said...

terbaik... org yang kreatif

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails