Tuesday, April 30, 2013

BN Akan Tumbang, Majlis Profesor Negara Sidang Tergempar ..


Majlis Profesor Negara ketika dilancarkan oleh Najib

KL: Kebimbangan Barisan Nasional (BN) akan kehilangan kerajaan sampai ke kemuncaknya apabila Majlis Profesor Negara mengadakan mesyuarat tergempar di Putrajaya. Menurut Ketua Pengarang Harakah, Ahmad Lutfi Othman dalam tulisannya, seorang rakannya dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) memaklumkan hal ini kepada beliau.

"Semalam, seorang kawan di UKM telefon, beritahu Majlis Profesor Negara bermesyuarat tergempar di Putrajaya,  ekoran situasi bayangan membimbangkan bakal melucutkan takhta BN," tulis Lutfi dalam kolumnya di Harakahdaily.

Beberapa hari sebelum itu, tulis Lutfi, pensyarah kanan UKM, Profesor Dr Mohamad Agus Yusoff juga melahirkan keyakinan BN akan tumbang kali ini.

"Semasa saya mengunjunginya di Bandar Baru Bangi juga melahirkan keyakinan sama," tulis Lutfi.
"Khabarnya banyak lagi meeting serupa semalam di Putrajaya, bincang isu sama," tulis Lutfi lagi.

Sementara itu, berita angin bertebaran memaklumkan kerja-kerja membersih 'kekotoran' sedang aktif dibuat di Putrajaya. Apakah benar atau tidak, ianya tidak dapat dipastikan. (Hrkh)

2 comments:

Anonymous said...

Anda ini penyebar khabar angin dan fitnah rupanya ye. Insaflah dan bertaubat sebelum........

Anonymous said...

Sampaikan lah satu ayat walaupun memfitnah saudara seIslam kamu kerana tidak mengikut ideology parti anutan kamu...Allah Maha Mengetahui

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails