Monday, May 09, 2011

Bekal Pasangan Gay Melalui Web BerleluasaKL 9 Mei 11: Lebih dari 30 pelawaan kepada golongan gay dari Malaysia menjadi ahli dalam laman sebuah sesawang yang dihantar melalui laman berkenaan, kata wartawan Kosmo! hari ini.

Kegiatan seks songsang melibatkan golongan gay di Malaysia kini dikatakan semakin berleluasa berikutan wujudnya sebuah laman sesawang yang dijadikan medium oleh golongan itu untuk mencari pasangan masing-masing.

Laman sesawang yang beroperasi di Amsterdam, Belanda itu turut menawarkan pelbagai kemudahan termasuk muat turun video lucah, majalah dan khidmat teman sosial. Lebih mengejutkan, laman sesawang yang dilayari oleh kira-kira 65,000 pengunjung sehari itu turut menyenaraikan kelab-kelab khusus untuk golongan gay dari luar negara yang ingin berkunjung ke Malaysia.

Ia turut menyediakan khidmat tukang urut tempatan, lengkap dengan alamat dan nombor telefon. Golongan terbabit yang mendaftar menerusi laman sesawang itu secara percuma boleh memuat turun aksi mengghairahkan dan berinteraksi dengan ahli secara langsung. Pihak digesa supaya memantau kegiatan tersebut. (IH)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails