Friday, May 14, 2010

Awek Kafe, Lagi Kes P/Hiburan, K'jaan BN Tak Mampu..Sebahagian daripada pekerja kafe hiburan dan GRO yang ditahan di Taman Gaya, Johor Bahru semalam.

46 'awek kafe' dicekup polis

JOHOR BAHRU - Bayar RM170 dapat layanan seks istimewa sampai ke pagi.

Itu pakej hebat yang ditawarkan oleh wanita warga asing yang bekerja sebagai pegawai perhubungan pelanggan (GRO) di sebuah kafe hiburan di Taman Gaya, Ulu Tiram di sini sejak setahun lalu. Pelanggan didakwa hanya perlu mengeluarkan modal sebanyak RM170 bagi mendapatkan khidmat seks GRO di kafe hiburan itu atau lebih popular dengan gelaran 'awek kafe'.

Kafe yang beroperasi setiap hari itu membuka bisnesnya dari pukul 6 petang hingga pukul 2 pagi.

Komen Blog Ibnu Hasyim: Lagi, bukti Kerajaan BN tak mampu nak selesaikan masalah pusat hiburan. Kaji balik status pusat hiburan, kerana banyak menimbulkan masalah. Kaji, bagaimana kalau gunakan undang-undang Islam? (AK)

2 comments:

Anonymous said...

Satu hari lagi BN akan berikan lesen untuk rumah sundal dan galakkan wanita tempatan/luar...gunakan polis tak dpt kawal sebagai hujah ketidakupayaan.

jadi BN/UMNO boleh menjadikan NEGARA judi dan zina...

Jom kita nyahkan UMNO dari persada kuasa di NEGARA kita ni.

Anonymous said...

salam to all...

sebab tak mampu kawal la umno luluskan lesen judi.selepas ni lulus rumah seks plak.senang la katak2 pr n pemimpin bn nak enjoy.x de sape boleh larang.sape larang lu pikir la sendiri.malaysia ni bn punya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails