Saturday, January 11, 2020

Al-hamdulillah! LTTE, Kini Firdaus Wong Dedah Gerakan Kristian Pula..


Kami diugut, difitnah, tapi LTTE yang terbukti

SELAMA beberapa tahun kami mendedahkan pergerakan LTTE di Malaysia, ramai yang mengatakan kami memfitnah dan sengaja menimbulkan polemik. Tidak kurang ramai yang mengatakan kami gila publisiti. Bertahun-tahun kami bersabar kerana yakin akan kebenaran yang kami dedahkan demi keselamatan negara.

Tahun ini pihak Polis Diraja Malaysia (Royal Malaysia Police) membuat tangkapan berkaitan LTTE. Alhamdulilah.

Sejak suku ketiga 2018, kami membuat pendedahan pengkristianisasi menerusi program keamanan dan kepimpinan di institusi pengajian dan kemudian kami mendedahkan nama pertubuhan di sebaliknya iaitu Unification Church (UC). Sekali lagi kami ditohmah dan dituduh memfitnah.

Alhamdulilah. Kementerian Pendidikan Malaysia mengambil tindakan. NGO yang memiliki hubungan dengan UC dihalang melakukan sebarang program lagi di universiti.

Kini, kami mula mendedahkan satu lagi pergerakan Kristian yang bersembunyi di sebalik program keamanan dan sekali lagi, dilakukan di institusi pengajian. Sekali lagi kami dituduh kononnya kami memfitnah, tidak menjaga nama baik dan sebagainya. Boleh lihat pendedahan di sini; https://www.facebook.com/Ahmad.Iqram609/videos/1075394162800399/

InsyaAllah masa akan sekali lagi membuktikan pendedahan kami bersandarkan kepada bukti yang nyata. Jikalau kumpulan pengganas LTTE kami dedahkan walaupun pelbagai ancaman terhadap harta, keluarga dan juga nyawa kami, tak akan gerakan Kristian seperti ini kami tidak mahu dedahkan?

Doakan…

FIRDAUS WONG WAI HUNG 
Presiden Multiracial Reverted Muslim (MRM) – HARAKAHDAILY 10/1/2020


Hasil carian imej untuk gerakan Kristian Malaysia
Gerakan Kristianisasi: Muslim Malaysia diasak bertubi-tubi

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails