Friday, December 07, 2018

KLCC, Putrajaya Lambang Freemason &Illuminati, Kata BloggerBLOGGER anti Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mendakwa ‘ikon batu’ Menara Kembar Petronas KLCC, Putrajaya dan Litar Antarabangsa Sepang merupakan simbol Illuminati dan Freemason yang dibina Tun Dr Mahathir Mohamad sepanjang memerintah selama 22 tahun.
Memetik MD, blogger itu menulis di halaman Facebooknya semalam, penulis blog APA (Aku Peduli Apa), Azmi Ibrahim berkata, senibina diagungkan rakyat yang mengandungi unsur Freemason dan Illuminati juga termasuk Masjid Putrajaya.

“Cuma “SIMBOL TERAKHIR” Jambatan Bengkok yang GAGAL dia siapkan untuk melengkapkan kesemua “simbolisma” ini yang kita orang Melayu panggil WAFAK…
“ANDAIKATA Jambatan Bengkok berjaya dibina,aku pun tak tahu apa yang akan terjadi kepada Bumi Bertuah Tanah Jawi ini,
“TERIMA KASIH Paklah (Tun Abdullah)…kerana inilah SUMBANGAN TERBESAR Paklah sebagai Perdana Menteri walaupun selalu lena,” tulisnya.
Freemason dan Illuminati merupakan teori konspirasi bahawa wujud sebuah kumpulan antarabangsa yang berkomplot untuk menguasai dunia.
Pertubuhan berkenaan didakwa terdiri pemimpin Yahudi yang menyembah syaitan dengan hasrat membina sebuah New World Order atau Kerajaan Satu Dunia (One World Government).
Antara kaedah digunakan bagi menguasai dunia adalah dengan menguasai kerajaan, sistem kewangan dan media termasuk filem dan muzik yang mengikut telunjuk pertubuhan berkenaan.
Azmi menerusi posting Facebooknya turut memuatnaik beberapa kompilasi gambar ikon negara mengandungi unsur Freemason dan Illuminati.
Antara yang dikaitkan adalah Menara Berkembar KLCC dimana tiang penyokong jambatan bangunan berkenaan dikatakan menyerupai lambang kompas ‘Masonic Square’ Freemason.
Juga dipertikaikan adalah struktur menara berkembar berkenaan yang dikatakan adalah simbol tiang Freemason dan Illuminati.
Sementara itu, bangunan Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) juga dikatakan menyerupai ‘Masonic Eye’ jika dilihat dari sudut pandangan atas.
Masonic Eye merupakan simbol kepada Mata Tuhan Freemason yang merujuk bahawa Tuhan sentiasa memerhati dan akan kekal selama-lamanya.
Monumen Alaf Baru yang terletak di Putrajaya juga didakwa mempunyai kaitan dengan Freemason yang menyerupai tiang ‘Obelisk’ yang disembah ahli Freemason.
Tiang seumpama ini terdapat di serata dunia termasuk di Paris, Washington, Vatican City, Buenos Aires, Rome dan New York.
Azmi juga memuatnaik gambar menyamakan landskap rekaan bulatan dihadapan Pejabat Perdana Menteri di Putrajaya menyerupai landskap di Vatican City. ( )

Jambatan bengkok, ilham, Tun Dr M sebelum bersara pada 2003 dulu.


Lihat siri 'Cuci Otak Yahudi' sebelum ini..

4 comments:

Anonymous said...

Itulah si BANGKAI Parasit PENJAJAH/PEROMPAK/PERASUAH/PENGGANAS/PEMBUNUH Diktator madey anak beranak PAR*A - ni mmg. spesis Zionis FREEMASON - di mana madey diREKRUT di Singapura, yg. menjadi pusat IS(IS)rael/MOSSAD dr. th. 1959 lagi!

Lihat di - https://helmysyamza.wordpress.com/2014/05/20/singapore-israel-a-deep-dark-secret-love-affairpart-i/

Tok Terkedu.

Anonymous said...

Dah tiba masanya umat ISLAM/MELAYU kita berSATU - menumbangkan rejim BANGKAI2 ANJING Parasit PENJAJAH/PEROMPAK/PERASUAH/PENGGANAS/PEMBUNUH Diktator madey anak beranak PAR*A/DAPanjing KURAP HOMO JIJIK HOMO-KULI2 puaka2 ZIONIS HOMO Freemason CIA/MOSSAD-IS(IS)rael/SOROS ni!!

Lihat juga kenapa si PENYAMAQ Jokowi Zionis FREEMASON tu juga amat rapat dgn. madey PAR*A ni - rupanya BAPA dis si PENDATANG Cina! Habislah NEGARA2 ISLAM Indonesia-Malaysia kita, KESULTANAN islam/Melayu kita dan seluruh bangsa BUMIPUTERA terutamanya, bangsa ORANG ASAL Islam/Melayu kita, di seluruh KEPULAUAN MELAYU kita ni - terutamanya INDONESIA-MALAYSIA !!

Lihat di - https://helmysyamza.wordpress.com/2014/05/09/siapa-wie-jo-koh-alias-jokowiboneka-asing-dan-aseng/

(Tok Terkedu)

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Dah tiba masanya umat ISLAM/MELAYU kita berSATU - menumbangkan rejim BANGKAI2 ANJING Parasit PENJAJAH/PEROMPAK/PERASUAH/PENGGANAS/PEMBUNUH Diktator madey anak beranak PAR*A/DAPanjing KURAP HOMO JIJIK HOMO-KULI2 puaka2 ZIONIS HOMO Freemason CIA/MOSSAD-IS(IS)rael/SOROS ni!!

Lihat juga kenapa si PENYAMAQ Jokowi Zionis FREEMASON tu juga amat rapat dgn. PENJAJAH madey PAR*A KERALA ni - rupanya BAPA dis si PENDATANG Cina! Patutlah bangsa BUMIPUTERA Indonesia terus menjadi KULI2 amat MISKIN – terpaksa MERANTAU kat negara kita ni, dan terus diLAYAN mcm. SAMPAH/PENGEMIS oleh MAJIKAN2 DAPbangkai ANJING (bahkan saudara2 se ORANG ASAL Islam/Melayu kita dr. INDONESIA, di KEPULAUAN MELAYU kita ni, MALANGnya semakin ramai terpaksa, jadi PATI2 sbb. sengaja diGAGALkan pemeriksaan KESIHATAN oleh Doktor2 MAJIKAN2 DAPbangkai ANJING ni, utk. dpt. PERMIT2 SAH atau diTIPU harga PERMIT2 SAH ini, atau PERMIT2 SAH utk. depa, TAK mahu dimohon oleh MAJIKAN2 DAPanjing KURAP ni)!

Habislah NEGARA2 ISLAM Indonesia-Malaysia kita, KESULTANAN Islam/Melayu kita dan seluruh bangsa BUMIPUTERA terutamanya, bangsa ORANG ASAL Islam/Melayu kita, di seluruh KEPULAUAN MELAYU kita ni - terutamanya INDONESIA-MALAYSIA !!

Lihat di - https://helmysyamza.wordpress.com/2014/05/09/siapa-wie-jo-koh-alias-jokowiboneka-asing-dan-aseng/

(Tok Terkedu)

Jimberence said...

..Saya pernah terlihat simbol umpama 2 tangan yg lebih korang membentuk spt. Segitiga, waktu tu saya Berasa Amat aneh, namun memaksa diri supaya menganggapkan bahawa ianya adalah sekadar hiasan di dinding pemisah antara kedai seven eleven dan kedai hotdog 190.. Bla, bla,bla Kat nombor blakang, dah lupa dah, tp yg pastinya kedai hotdog..sekitar tahun 2012..at that moment..tp. lepaih taun 2012..Saya pi lagi ke KLCC dan nak tengok benda tu,tp dah ada penutup Kat dinding pemisah tu..lepaih tu Saya pun surfing Kat internet ttg simbol tu, Dan akhirnya terjumpa di blog2 internet yg. Mengatakan bahawa simbol tu dipanggil sbg. 'Hands of Cohen' . Simbol tu kalu nak tahu position yg lebih tepat adalah terletak di bahagian ataih di dinding pemisah kedua-dua kedai tersebut (tp lani dah cover ngan penutup)..😆👌👍👍😀

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails