Saturday, July 16, 2016

Berbogel Begini Tidak Boleh Dipertikaikan. Hak Peribadi?


Khairul Idham Raih Kemenangan Podium Kedua

Novosibirsk, Rusia: WANITA ini didapati berbaring dengan kedua-dua kaki dan punggungnya itu bertelanjang menghadap cahaya matahari bermula jam 10 pagi hingga 1 petang, pada setiap hari.

Kejadian seumpama itu bukan pertama kali berlaku sebaliknya sebelum ini terdapat insiden sama tetapi tiada sebarang tindakan diambil oleh pihak berkuasa bagi menghalang perkara tersebut. 

Tidak tahan melihat jirannya gemar jemur bogel di tingkap apartmen itu, seorang penduduk akhirnya membuat petisyen kepada pihak pengurusan kediaman itu baru-baru ini.

Petisyen tersebut yang turut ditandatangani ramai penduduk lain dan bengang dengan insiden itu ditolak, sekali gus membenarkan wanita misteri itu terus berjemur secara bebas tanpa pakaian di tingkap rumahnya.
8
Di Makaysia pun akan jadi begitu, apabila perjuangan 'puak liberal' mahukan perbuatan maksiat yang ditentukan oleh agama, dijadikan hak peribadi, bebas dari hukuman agama dan negara.
Begitulah kalau negara ini masih kekal dengan negara sekular seperti negara-negara blok timur atau barat. (IH)
Ini juga berlaku di Rusia, trend wanita bonceng motosikal tak berbaju
moto nude

13 comments:

Anonymous said...

Puak-puak liberal merestui dan menyokong aktiviti-aktiviti tidak bermoral kerana kerana mereka menganut ajaran 'hak kebebasan peribadi' atau lebih tepat lagi 'hak kebebasan periBABI'!

Jika kaki maksiat lakukan hubungan seks di kaki lima, di tepi jalan atau di dalam taman pun, ia tidak menjadi kesalahan bagi puak-puak liberal tersebut dengan alasan hak kebebasan periBABI!

Adakah mereka masih berpegang kepada 'hak kebebasan periBABI' jika emak, isteri atau anak mereka berzina di dalam pasar dan ditonton oleh ratusan manusia?Anonymous said...

Saya tak pelik benda ni boleh jadi kat Malaysia kerana penangan ajaran liberal sekular PAN. Oktoberfest khalid samad kata boleh. Bogel no hal la brader


http://www.ismaweb.net/2014/10/oktoberfest-khalid-samad-tidak-ghirah-ketuanan-islam-dicabar/

Oktoberfest: Khalid Samad tidak ghirah ketuanan Islam dicabar

BANGI, 2 Okt – Timbalan Mufti Perak, Ustaz Zamri Hashim berkata, kenyataan Khalid Samad berhubung penganjuran pesta arak ‘Oktoberfest’ menggambarkan beliau seorang individu yang tidak ghirah (cemburu) dengan Islam.

“Khalid tidak melihat dengan penuh rasa cemburu perkembangan yang mencabar ketuanan Islam di tanah air ini.

“Walaupun rakyat negara ini negara majmuk, tetapi secara perlembagaan dan sejarahnya, ianya masih negara Islam,” tegasnya.

Beliau berkata demikian sebagai memberi respon kepada kenyataan Khalid Samad bahawa penganjuran pesta arak ‘Oktoberfest’ anjuran Carlsberg Malaysia tidak boleh dihalang ekoran Malaysia merupakan sebuah negara majmuk.

Khalid juga berkata, sekalipun, arak difahami sebagai ibu segala maksiat bagi umat Islam dan pesta arak bercanggah dalam Islam, namun penganjuran pesta oleh Carlsberg itu tidak boleh dihalang kerana ia dianjurkan untuk orang bukan Islam.

Ustaz Zamri yang juga merupakan Yang Dipertua ISMA Ipoh berkata, para ulama’ telah memberikan garis panduan bagaimana mengendalikan hak -hak rakyat yang bukan Islam di dalam sebuah negara Islam dalam keadaan hak mereka dipenuhi dan dalam masa yang sama identiti keislaman terjaga dan berdaulat.

“Bagi memenuhi hak beragama orang bukan Islam maka dibenarkan dibina rumah ibadat mereka bahkan tidak boleh dimusnahkan ketika perang.

“Namun sebagai menjaga kedaulatan dan identiti negara Islam, orang bukan Islam dilarang menzahirkan syiar- syiar kesyirikan.

“Mereka juga dilarang mengisytiharkan ritual agama dan sesuatu yang haram di sisi Islam walaupun halal di sisi mereka di tengah-tengah negara Islam seperti meminum arak dan memakan babi,” ujarnya kepada wartawan ISMAweb.

Anonymous said...

Melayu Melayu memang BODOH sejak azali lagi

Yang jauh di idam isam kan , yang dekat di BODOH BODOH kan

SAPUMAN enjoy sakan BILYON BILYON , melayu miskin sibuk pasal bogel bogel di luar negara

Itu lah Otak Melayu

Nasib baik ada BANGLA buat kerja Melayu

Anonymous said...

Kawan aku bangla tanya. Orang PAN tu keturunan tibet ka. Sebab suka jadi khadam DAP

Anonymous said...

Anon 4:31 PM,

Kamu adalah seorang rasis yang amat menjijikkan dan komen kamu jelas menunjukkan kamu mengidap penyakit mental yang kronik! Nampaknya kamu tidak makan ubat clozapine hari ini menyebabkan kamu meracau-racau hari ini! Ibubapa kamu sedang mencari kamu sejak semalam !

Anonymous said...

Anon 509pm. Pas khadam umno najib. Sapo kwn dgn bangla dio jadi bangla. Hihihihi

Anonymous said...

sapa yang liberal ni bro, yang berserban besar tapi dok pi tengok cerita porno tu bukan liberal ke atau dah rasa confirm sangat kut dapat green lane masuk syurga...satu lagi yang walaunta yang putus puting rokok tu tak liberal ke sampai sanggup langgar fatwa kebangsaan. dlm otak walaunta liberal tu seks saja...apalah punya singkat punya ilmu.

Anonymous said...

SOALAN YG. MUDAH. UTK PENTOTOK- TOTOK. PATI PUS. PUS.....

1) DUIT 2.6. B. MASUK. POKET. SENDIRI. LALU. ORANG. MISKIN. DI KENAKAN
CUKAI. GST. SEBANYAK 6 PERATUS.......
APAKAH. HUKUMNYA......????????

Afif Rayyan said...

Dunia akhir zaman

Anonymous said...

Terkini...ustaz. taliban dengan. Jelas. Mendakwa. Masuk syurga. Akan. Ditanya
No. Keahlian. Pati. Pas. Terlebih. Dulu. Oleh Allah. S.w. t......
Kenapa. Lobai. Lobai pas. Se. Malaysia. Sonyai. Sopi. Ajo...
Betul. Apo. Salah. Ni...????????

Anonymous said...

Nk tanya. Bila azli taliban boley wahyu ni atau hadith qudsi?? Mana dr mahfoz ketua olamak pas. Minta komen sikit. Jgn jadi syaitan bisu. Mana hadi awe haron din. Jgn wat donno. Ingat syaitan bisu. Ingat olamak ussuk (jahat) kihkihkih

Anonymous said...

Nk tanya. Bila azli taliban boley wahyu ni atau hadith qudsi?? Mana dr mahfoz ketua olamak pas. Minta komen sikit. Jgn jadi syaitan bisu. Mana hadi awe haron din. Jgn wat donno. Ingat syaitan bisu. Ingat olamak ussuk (jahat) kihkihkih

Anonymous said...

SOALAN YG. MUDAH. UTK PENTOTOK- TOTOK. PATI PUS. PUS.....

1) DUIT 2.6. B. MASUK. POKET. SENDIRI. LALU. ORANG. MISKIN. DI KENAKAN
CUKAI. GST. SEBANYAK 6 PERATUS.......
APAKAH. HUKUMNYA......????????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails