Wednesday, May 11, 2016

K'sama Politik PAS, PKR, DAP. Iskandar Jawab Azmin."KAMI di Selangor, kerjasama di antara ketiga-tiga parti masih terus berjalan di dalam kerajaan." 
Demikian kata Dato' Iskandar Abdul Samad Pesuruhjaya PAS  Negeri Selangor semalam, ketika media meminta komen beliau tentang pelawaan Timbalan Presiden PKR, Dato' Seri Mohd Azmin Ali agar PAS kembali bekerjasama dengan PKR dan DAP.
"Komen saya adalah perkara seperti ini hanya boleh diputuskan oleh PAS Pusat.
"PAS Selangor tidak boleh membuat apa-apa keputusan walaupun berhak menyatakan pandangan.
"PAS Selangor yakin dengan kebijaksanaan dan pandangan jauh PAS Pusat yang akan mengambil kira situasi di negeri-negeri." Jelas beliau lagi. (IH)

1 comment:

Anonymous said...

Hakikatnya, semua orang pun sedar bahawa parti KUALI pimpinan Si Mat Sabu tu hanya wujud dengan sokongan secara lansung dari DAPigs. Tanpa DAPigs, parti tu tak ubah macam orang hilang keupayaan.

Mereka yang menjadi ahli dalam parti Kuali pimpinan Si Mat Sabu tu rata - ratanya hanya tunduk dan patuh kepada perintah serta arahan DAPigs. Nak ke diorang tinggal 'Abang Besar' diorang tu nanti?

Apa yang jelas, parti pimpinan Si Mat Sabu tu sejak dari awal lagi dah dipegang buah kerandut diorang oleh DAPigs. Jadi, mustahil sekiranya parti itu akan meminggirkan DAPigs begitu sahaja.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails