Friday, April 17, 2015

Ini, Bogel Di Tempat Umum, Hobi Baru Warga S'pura. Awas Jangkiti M'sia!


 
INI, bogel di tempat umum, menjadi hobi baru warga Singapura. Pihak-pihak yang bertanggung jawab di Malaysia perlu bersiap mengawasinya, supaya wabak tersebut tidak berjangkit ke negara ini.

Pengguna laman web dan forum Stomp baru-baru ini telah berkongsi gambar-gambar menunjukkan seorang wanita tempatan bertelanjang di khalayak ramai di pelbagai lokasi yang tidak didedahkan di Singapura. 

Hobi terbaru warga Singapura bertelanjang untuk menunjukkan badan mereka yang kononnya cantik kepada umum.

Gambar-gambar telah dimuat naik dalam forum-forum tempatan  pada tarikh yang berlainan di tempat letak kereta, di tengah-tengah jalan dan kawasan tumpuan orang ramai.

"Menurut komen yang ditulis oleh pengguna-penguna web tersebut, pasangan itu melakukan pelbagai aksi termasuk onani," kata penyumbang.
"Pengguna juga berkata bahawa mereka turut mengadakan hubungan seks di lokasi-lokasi awam yang dilalui oleh pajalan-pejalan kaki yang nyata terkejut dengan aksi mereka ini," katanya.

Ini bukanlah kejadian pertama di Sinagapura kerana sebelum ini seorang gadis memakai topi Santa telah menjadi tajuk utama apabila berbogel di hadapan sebuah tempat letak kereta awam. (IH)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails