Saturday, February 02, 2013

Pilih, Pilih! Wanita Import Rusia RM500 Saja!

pix_topright
KL, 2 Feb 13: Dengan menggunakan laman web berlatar belakang warna merah jambu, satu sindiket pelacuran secara online kini dikesan menawarkan wanita dari Russia dan negara bekas blok komunis Kesatuan Soviet untuk menarik lelaki hidung belang melanggan perkhidmatan seks atau tepatnya 'najis zina'.

Laman itu memaparkan model wanita berpakaian seksi dan tanpa berpakaian untuk ditempah. Lebih menarik, laman iklan itu mendakwa wanita dipamerkan adalah model majalah pesawat komersial Russia yang boleh dilanggani untuk khidmat seks dengan bayaran RM500.

Laman itu turut menyiarkan nombor telefon bagi memudahkan pelanggan yang berminat menempah wanita terbabit di hotel. Selain itu, iklan terbabit turut menawarkan khidmat pelacur dari China pada harga RM180. Demikan berita bersumberkan myMetro hari ini.
Pelacur VIP
Anggota penguatkuasa Imigresen menyoal siasat wanita warga Uzbekistan di bilik hotel, semalam. Turut ditahan, tiga warga asing yang bekerja secara haram di hotel berkenaan.
SEORANG pegawai imigresen memeriksa barangan yang dirampas daripada wanita Uzbekistan dalam serbuan di sebuah hotel di Nilai semalam.

Komen Weblo g Ibnu Hasyim: Demikianlah hebatnya 'pembangunan negara Islam contoh' yang menjadi idola negara-negara Arab  kononnya. Nak termuntah dengar... (IH)

Lihat sebelum ini..
E-Buku IH-55: Bongkar Penipuan Dalam Internet
E-Buku IH-55: Bongkar Penipuan Dalam Internet

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails