Tuesday, December 01, 2009

Dikehendaki Pengedar & Pemborong Pakaian Muslimah..

JOM BISNIS
Gambar usahawan-usahawan Melayu di China. Kiri sekali pemborang pakaian muslimah ke seluruh Malaysia. (sila klik SINARINSPIRASI)

Untuk kisah catatan Perjalanan Ibnu Hasyim di China klik di sini..
Usahawan Melayu Di G'zhou
SINAR INSPIRASI masih memerlukan pengedar di setiap daerah atau wakil negeri seluruh negara. Jika anda berminat..
klik disini SINARINSPIRASI
Juga disertakan nama dan nombor telefon pengedar tshirt muslimah di beberapa tempat di Malaysia.

58 comments:

Noor Mlk said...
This comment has been removed by the author.
MN on9 SHOP said...

ada lagi ker barangan muslimah tu??...saya berminatlah.....

Anonymous said...

akum...sy berminat dengan pakaian muslimah anda..bleh emailakan katelog,harga borong n minima order...tq...

Anonymous said...

emailkan kpd ain.ixora216102yahoo.com

Anonymous said...

Aslmkm.
mohon emailkan katalog beserta harga borong ke email add: azwaty.azmi@yahoo.com.. tq..

Anonymous said...

saya sangat berminat.
mohon e-mailkan pada saya katalog baju muslimah dan harga borong.
darwati88herman@yahoo.com

MOHD ADAM ISMAIL said...

salam, saya berminat dengan koleksi pakaian muslimah anda, boleh emelkan pada saya katalog harga dan minimum order quantity? damz16@yahoo.com

MOHD ADAM ISMAIL said...

salam, boleh emelkan saya katalog harga dan minimum order quantiti untuk barang anda? damz16@yahoo.com

zafeera said...

assalamualaikum. sy berminatdgn pakaian muslimah. boleh tolong emailkan katalog dan harga borong/ pengedar kpd zhahirzafirah@yahoo.com

nana said...

emailkan juga katalog ke bink_ana@yahoo.com..

nana said...

emailkan juga katalog ke bink_ana@yahoo.com..tq

Anonymous said...

As salam..sy berminat dengan pakaian muslimah anda..blh emailkan katalog, harga borong dan minima order pada hanafiomar83@yahoo.com..tq

Anonymous said...

assalamualaikum. saya ingin tahu adakah tawaran mnjadi pegedar pakaian muslimah ini masih d buka? jika masih.boleh emailkan katalog dan harga borong/ pengedar kpd saya nurhaq696@gmail.com

Anonymous said...

bleh email kan katalog, harga borong dan minimum borong ke email inarahhumairah@gmail.com

Anonymous said...

berminat. email saya ladybezz@yahoo.com

Anonymous said...

saya berminat, boleh tak emailkan katalog ke destera@gmail.com

VSIX SMART BRIDAL & COLLECTION said...

kalau ada stok baru boleh contact saya 013-7665234

VSIX SMART BRIDAL & COLLECTION said...
This comment has been removed by the author.
VSIX SMART BRIDAL & COLLECTION said...

kalau ada stok baru boleh contact saya 013-7665234

NNS said...

Masih boleh jd pengedar pakaian muslimah ni?sy beminat, bley hntr katalog dan harga borong di emel ni nnsfeltcreation@gmail.com. Terima kasih

Anonymous said...

salam...bleh email kan katalog, harga borong dan minimum borong ke email alfi.amin11@gmail.com

Anonymous said...

salam...mohon emel katalog dn hrga borong ke aynanor@yahoo.com. tq

Anonymous said...

Aslmkm.
mohon emailkan katalog beserta harga borong ke email add:nurzahidahhamid@yahoo.com.....tq

princess said...

salam...bleh email kan katalog, harga borong dan minimum borong ke serianjung@gmail.com

Niena Farrah-Hana said...

salam,
boleh emelkn katalog pembelian scr borong?
farrah_niena1707@yahoo.com

nursafa amanda said...

salam ,saya sangat berminta untuk jadi pemborong tshirt baju muslimah.

mohon emelkan kan kepada fai.fly.red@gmail.com

syukran

nursafa amanda said...

salam ,saya sangat berminta untuk jadi pemborong tshirt baju muslimah.

mohon emelkan kan kepada fai.fly.red@gmail.com

syukran

nurainakolaksi said...

assalamulaiku. sy berminat untuk, boleh emil katelog n harga borong pada saya. nuraina995@gmail.com tq.

Anonymous said...

salam ,saya sangat berminta untuk jadi pemborong tshirt baju muslimah. Boleh tolong emaikan katalog dan harga borang di nornazeta@gmail.com

hijauoren said...

salam ,saya sangat berminta untuk jadi pemborong tshirt baju muslimah. Boleh tolong emaikan katalog dan harga borang di hijau.oren@gmail.com

Anonymous said...

salam, saya berminat dengan koleksi pakaian muslimah anda, boleh emelkan pada saya katalog harga dan minimum order quantity? biawak_cicak91@yahoo.com

T-shirtvaganza Online said...

Salam,
Saya berminat nak jadi ejen..
macam mana ye?
emailkan pada saya
tshirtvaganza@gmail.com
Serius buyer
tq

Anonymous said...

salam,saya berminat untuk buat bisness baju muslimah..blh x bantu sya, harap blh emailkan harga borong n design baju kepada sya, arisya141092@yahoo.com.my

SuuQul Al-Barakah said...

salamz,sy berminat untuk menjadi agen pakaisn musluimahb tu,camne ye caranya?

Anonymous said...

sy bminat utk borong baju muslimah..sila bg harga borang dll maklumat yer.. mentari85@yahoo.com

izawa riiko said...

assalam..sy berminat utk jadi agen
nurulizwamansor@gmail.com
terima kasih

amyzazizhan said...

assalamualaikum. saya sangat berminat. minta tlg emailkan katalog, harga borong n minimum order ke azimron_86@yahoo.com. tq

Anonymous said...

salam.. sy berminat. sila emailkan katalog dan harga ke mischalielie@yahoo.com

Anonymous said...

salam, saya berminat dgn pakaian muslimah anda..mohon emelkan katalog berserta harga borong kpd lyana_yusoff91@yahoo.com

Anonymous said...

salam, saya berminat dengan pakaian muslimah anda..boleh emailkan katalog, harga borong dan minima order..minta email ke aimiey_85@yahoo.com dengan kadar segera..tq..

Izzah John said...

Assalamualaikum.. Saya berminat Untuk menjadi pemborong pakaian muslimah.. Boleh emailkan katalog dan minima order yg saya perlu buat untuk memborong? Email saya izzahjohn@gmail.com

Azrol Hisham said...

A'kum...
Tolong emailkan info barangan muslimah untuk saya beli secara borong ke email azrraf@yahoo.com

Tq.

Azrol Hisham said...

A'kum..
Tolong emailkan katalog dan info untuk saya beli barangan muslimah ke azrraf@yahoo.com

Terima kasih

Anonymous said...

Assalamualaikum.. Saya berminat Untuk menjadi pemborong pakaian muslimah.. Boleh emailkan katalog dan minima order yg saya perlu buat untuk memborong?
email:im.girl_89@yahoo.cm

adeqzshopz said...

assalam,

saya berminat untuk menjadi agen pengedar baju muslimah, boleh emelkan maklumat ke mimiktomey2@gmail.com
terima kasih

Anonymous said...

salam..sya berminat untuk mjdi agen t shirt muslimah n pakaian muslimah..boleh email detail..sifu_20@yahoo.com

suzie said...

berminat agen muslimah tshirt..email di sue_suhaimi@yahoo.com...thank u

chelsea said...

aslmkm.. berminat untuk menjadi agent, sila email ke

duaniqa07@gmail.com

Anonymous said...

Saya berminat; nurbarakahedaran@yahoo.com

Anonymous said...

Sila emailkan katalog, harga borong dan minimum borong ke mynurul@yahoo.com.my

Anonymous said...

akum...sy berminat dengan pakaian muslimah anda..bleh emailakan katelog,harga borong n minima order...tq.

Anonymous said...

akum...sy berminat dengan pakaian muslimah anda..bleh emailakan katelog,harga borong n minima order...arezlan_poyoz@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum..saya berminat dengan baju muslimah.hanifazie@ymail.com

Anonymous said...

Salam, saya berminat nak jadi agent..location kuching sarawak...email sy : aeruneishasaleh@gmail.com..thank u..

Anonymous said...

salam, sy berminat dengan baju muslimah, emailkan katelog dkat fazzgyle_18@yahoo.com tQ

athifah saidi said...

salam , tlg email kan catalog ke efa0870@gmail.com. TQ

wan nurul said...

assalamualaikum..sy berminat tuk menjual tshirt muslimah..boleh emailkan kepada wan_nurul0806@yahoo.com katalog,dan harga borong.. tq..

wan nurul said...

assalamualaikum..sy berminat tuk menjual tshirt muslimah..boleh emailkan kepada wan_nurul0806@yahoo.com katalog,dan harga borong.. tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails