Friday, February 27, 2015

Datuk Siti Nurhaliza Sangkal Mempunyai Kekayaan RM50J.Siti menyangkal dakwaan kononnya dia mempunyai harta kekayaan sebanyak RM50 juta. 
HALAMAN HIBURAN
PETALING JAYA: Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Tarudin menyangkal dakwaan kononnya dia mempunyai harta kekayaan sebanyak RM50 juta.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas laporan portal savemoney.com yang menyenaraikan Siti sebagai wanita ketiga terkaya di Malaysia dengan nilai kekayaan RM50 juta. Lapor mStar Online hari ini.

Dalam pada itu, Siti berkata, beliau kurang pasti atas dasar apakah pihak berkenaan menilainya dengan jumlah itu dan menganggap ia sebagai satu tanggapan dan andaian.

"Saya faham artikel berkenaan sekadar andaian dan tanggapan dalam mencerminkan yang hebat-hebat tentang wanita di Malaysia tetapi ia sama sekali tidak benar.
"Saya sendiri kurang tahu atas penilaian apakah mereka menganggarkan saya mempunyai harta kekayaan RM50 juta," katanya.

Siti, 36, sebaliknya beliau bimbang dengan laporan yang dikeluarkan oleh portal itu akan mengancam keselamatannya dan keluarga jika perkara itu menjadi perhatian ramai.

Sementara itu, Siti berkata, sebagai penyanyi dan usahawan, dia berharap laporan yang dikeluarkan tersebut akan menjadi kenyataan pada suatu hari nanti. Malah kata Siti, beliau sentiasa menyimpan impian untuk mencapai tahap lebih tinggi dalam hidupnya dan sedang berusaha ke arah tersebut.

"Belum lagi tahap itu, tetapi siapa yang tidak mahu mempunyai nilai kekayaan sebanyak RM50 juta? Saya sendiri memasang impian untuk mencapai tahap itu suatu hari nanti.

"Tetapi sekarang belum lagi dan masih lagi berusaha," jelasnya. (IH)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails