Friday, January 16, 2015

Gambar Fesyen Sopan Bertudung.. Tapi Tonjol Yang Menonjol..

Diangkat dari beritahariann.org..

Sekeping gambar 2 wanita yang cantik dan sopan tiba-tiba menjadi viral di laman sosial facebook. Pada awal tidak perasan tetapi apabila dilihat betul-betul ternampak sesuatu pada bahagian dada wanita ini.

Persoalannya sekarang takkan wanita tersebut tidak sedar atau ia menjadi trend masakini yang tidak memakai bra? Jika ia trend sekalipun tak perlulah ikut trend yang memalukan ini mohon anda berfikir dengan otak sebelum mengikut trend barat, lihat gambar dibawah.

Lagi satu mengikut weblog yang sama..
beritahariann.org: Trend akhir zaman sangat mengugat dan sangat mencabar buat lelaki kerana pemakaian wanita masakini umpama telanjang tidak memakai apa-apa. Apabila ditegur akan melenting bila gambar ghairah mereka diambil mula menyalahkan pihak lain tetapi diri sendiri yang menyebabkan gambar berahi tersebar

Begitulah gambar ini gadis melayu ini telah menguploadkan gambar hot beliau menunggang motorsikal 125 z tujuan gambar tersebut di upload kemungkinan untuk mendapatkan perhatian dari lelaki, tapi malangnya ada sesuatu pada bahagian dadanya hingga menyebabkan beliau ditroll oleh rakan-rakan lelaki yang lain, lihatlah gambar dibawah..

http://www.beritahariann.org/2014/12/gambar-ada-sesuatu-pada-dada-wanita-ini.html
Itulah realitinya, negara umat Islam Malaysia. Siapa perlu bertanggung jawab? Di samping diri, keluarga, dan masyarakat, pemimpin-pemimpinnya juga! Ditangan mereka terpegang teraju pemerintahan.

Gambar di bawah ini pun satu hal lain pula... 
 
 
(IH)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails