Saturday, December 07, 2013

Banjir: Bayi Dibawa Dg Penutup Tong Ikan..

 

Gambar atas 1: Seorang Bayi Di bawa dengan Penutup Tong Ikan ..Masyallah..
Gambar atas 2:Kaum ibu dan kanak-kanak meredah air banjir.
Gambar bawah 3: TPM sebuk amik gambar ...

Sebuk Pehimrimpunan UMNO! Muhyiddin mohon maaf kepada mangsa bencana banjir
KEMAMAN: Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini memohon maaf kepada semua mangsabencana banjir kerana kelewatan bantuan bekalan makanan tiba semasa banjir kali ini di seluruh negara.
Menurutnya,apa yang berlaku adalah perkara yang tidak diduga mengakibatkan penyaluran bekalan bantuan turut terjejas.

Gambar bawah 4: 

Ada mata lihat .. ada akal sila guna sikit .. perbezaan fahaman politik kita tolak ketepi .. kita persoalkan cara dan gaya dua pemimpin parti Melayu/Islam terbesar dinegara ini meninjau keadaan rakyat yang dilanda banjir besar.

Seorang bernama Muyiddin Yassin, Timbalan Presiden UMNO merangkap Timbalan Perdana Menteri Malaysia .. menjenguk keadaan banjir dan rakyat dari udara dan sekadar ambil gambar menggunakan telefon pintar serta memberi arahan dari jauh serta mendengar taklimat dalam bilik gerakan banjir saja.

Seorang lagi bernama Dato Seri Tuan Guru Hj Abdul Hadi Awang Presiden PAS merankap Ahli Parlimen Marang .. sanggup redah air basah kuyup semata-mata mau melihat sendiri keadaan rakyat yang sengsara serta bertemu untuk memberikan bantuan dan juga misi menyelamatkan nyawa dan harta benda.
(IH)

Lihat Banjir..

IKLAN
Daun Stevia Siap Kering & Potong

Daun Stevia Siap Kering & Potong
1 kg = rm 70 tidak termasuk kos penghantaran berminat sila hubungi/sms kami : 014 222 5865 / 011 2302 8768 resourceshmh@gmail.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails