Monday, September 20, 2010

UMNO Sambut Aidilfiri Dg Tarian Lihat VCD Ini.


Sensasi Berani! Video cara UMNO sambut kemuliaan Syawal!


KEMASKINI TEMERLOH, 20 Sept: Pelbagai pihak melahirkan rasa kesal dengan tindakan anggota Parlimen Bera yang juga Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Ismail Sabri Yaakub yang telah mencemarkan sama sekali kesucian Aidil Fitri.

Aidil Fitri dicemarkan oleh beliau di majlis Rumah Terbuka Aidil Fitri yang diadakan di Laman Kerayong, Parlimen Bera pada 19 September semalam.

Dalam majlis itu, Ismail telah mempersembahkan tarian yang sangat tidak sesuai untuk dipertontonkan oleh beliau kepada penduduk tempatan sempena hari raya Aidil Fitri yang sepatutnya diraikan dengan penuh kesyukuran oleh umat Islam


Klik video ini: 19 SEPT 2010 LAGU RAYA Parlimen Bera.wmv

  • Tarikh: 19 September 2010
  • Tempat: Laman Kerayong, Parlimen Bera, Pahang.
  • Program: Rumah Terbuka anjuran Ahli Parlimen Bera, merangkap Menteri KPDNK, merangkap juga Ahli Majlis Tertinggi Umno.


Tujuan: Meraikan kesyukuran sempena Syawal yang mulia ini..sambil menyanyi, berjoget dan menari sepuas hati bersama rakyat jelata..

DAN....Sesungguhnya kita tidak lupa video dibawah ini...

Video ini lagi teruk, klik.. BN terdesak. Guna penari separuh bogel

p/s: Pada rakan2 kita di sana, jangan lupa tolong sebarkan poster di bawah..bersama mempromosi Sekolah Anak Luar Nikah anjuran kerajaan Umno Melaka...Diangkat dari 'http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/', Harakah dll.

Terima kasih & tahniah Blog Ruangbicara Pria Malaya!
Artikel berkaitan:
- PANAS: Kejohanan bina badan puteri Umno!!! (18sx)
- Hj Zahid Hamidi dan tarian separuh bogel..

sumber video: almankaraqi.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails