Sunday, November 20, 2016

Tentera Wanita Ini Papar Foto Telanjang Mereka Di Facebook

tentara wanita israel
TENTERA wanita Israel dihukum kerana memuat naik gambar yang tidak sepatutnya di jejaring sosial facebook. Dalam gambar itu, wanita-wanita ini hanya pakai seluar dalam sahaja, lalu mengangkat senjata laras panjang di sebuah berek tentera.

Tidak hanya satu gambar, namun ada beberapa gambar yang menunjukkan susuk tubuh tentera wanita ini.

"Para tentera ini telah dihukum kerana telah berlaku tidak sepatutnya." ujar seorang sumber dari pihak tentera beberapa tahun lalu.

Kes foto telanjang ini menambah senarai kes indisipliner prajuritnya setelah, seorang askar lain ditegur kerana menulis tweet anti-Palestin dan menyiarkan gambar sambil menunjukkan dirinya telanjang dan memegang pistol.

Sebenarnya, tentera Israel pernah mencetuskan kemarahan dunia kerana menyiarkan gambar tengah mensasarkan kepala seorang kanak-kanak Palestin menggunakan senjata di Instagram.
Hasil carian imej untuk TENTERA wanita Israel memuat naik gambar bogel di facebook.
Tentera wanita Israel dalam keadaan separuh bogel.

Begitulah kebiadapan dan ke'kurang ajar' mereka yang menginjak kemanusiaan dan hak asasi manusia. Pengguna-pengguna facebook, jangan terikut-ikut perangai zionis Israel ini. Bogel-bogel ikut perangai Zionis yahudi. (IH)

15 comments:

lebai belai said...

adik2 abang2...jgn ikut perangai tuan punya blog ni..asyik cite lucah bogel neneng je..

Anonymous said...

kamu pon jangan tengok blog ni.

orang lain tak bagi tengok, kamu tengok boleh.

bodo punya orang, macam ketam.

Lain dengan tuan punya blog ni, dia berpendapat ini kerja mulia, dakwah. Ini baik bagi dia.

Kamu yang pikir bodoh, buat apa tengok kalau tak baik? Lagi sekali bodo punya orang!

Anonymous said...

Admin, bagus. buang saja komen lucah November 19, 2016 at 2:38 PM.

Nak komen takada hujjah. Lepas tu mencarut. Anjing biasa makan tahi, tak dapat makan cium pon jadilah.

Anonymous said...

Kalau begini hari2 Ibnu Hasyim keluarkan foto seksi dan lucah aku tak heran banyak kes rogol akan berlaku.Anak2 muda akan mudah naik stim dan tak kurang juga orang tua dan lebih malang lagi kemungkinan ada budak sekolah yang melihat blog ni.Bertaubatlah Ibnu Hasyim,jangan terlalu dilayan nafsu serakah kamu tu.

Lelaki Dicermin said...

Tuan punya blog... aku tak kesah org komen.. org tgk.. yg aku heran.. anak cucu mesti ada yg tahu..blog sape ni.. tak ke malu..

Anonymous said...

Katanya ahli parti islam... wajarkah?

Pakcu Rantau Panjang. said...

Pak Hasyim teruk juga kena "bedil" weh...

Tak kisah lah ...yang Pakcu bimbang senapang yang dibawa tu ori ke tidak ? Main sangkut-sangkut ajee....cobaaaaaan....

Anonymous said...



Wah meleleh air liur basi puak kafir harbi dan munafik sekular liberal melihat gambar betina IDF Zionis berbogel ! Lupakanlah niat kamu sebab Yahudi Zionis mendakwa orang-orang bukan Yahudi seperti kamu adalah haiwan ternakan (GOYIM) yang hanya layak menjilat debu yang melekat pada kasut tentera Israel!

Anonymous said...



Dari semua komen yang ditulis oleh barua-barua kafir harbi dan munafik sekular liberal, barua-barua ini naik stim gila meroyan sakan tahap sawan babi melihat gambar tentera wanita IDF berbogel ! Dasar buaya tembaga pemakan dedak ultra kiasu!

Anonymous said...

memang penyokong sex rupanya puak hijau dalam blog ni

Anonymous said...

Eh, kamu tak sokong seks?
Macam mana kamu lahir kalau bukan kerana seks ibubapa kamu?
Seks juga sebahagian dari kerja-kerja agama.
Seks dalam Islam suci dan dapat pahala.
Cuma otak kamu yang pikir cara bukan Islam.
Kenapa kamu tak jadi paderi?

Bagus pak Ibnu,
rupanya masih ada orang yang otak warna biru.
Ajar sikit si bodoh sombong tak paham agama itu.
Tengok orang bercium dalam tv malasia haramjadah boleh.
Orang cerita dakwah kait dengan seks salah.. konon.

Bila spesis begini nak cerdik??

Anonymous said...

Parti. Ajaran. Sex.

Anonymous said...

Parti Ajaran Syaitan.

Anonymous said...

Begitu wirid puak bengong di atas. Nak lawan hujah tak mampu.

Anonymous said...

Byk auta dari hujah bila puak2 bengong dari Parti Ajaran Syaitan penjual agama meroyan.kahkahkah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails