Saturday, November 26, 2016

Kebakaran: Sudah 4 Hari Israel Tak Mampu Selamatkan Diri.. -Imam Kanada.


 Mazin Abdul Adhim
OTTAWA: Seorang imam di Kanada berharap kebakaran yang berlaku di Israel akan membakar seluruh tanah jajahan rejim Zionis sebagai balasan terhadap penindasan ke atas penduduk Palestin.
Mazin Abdul Adhim, seorang imam terkemuka berketurunan Iraq yang kini berada di London, Ontario, menerusi kenyataan dalam laman Facebook berkata, bencana itu juga merupakan balasan terhadap Israel kerana cuba mengharamkan azan di seluruh kawasan yang diceroboh.
 PENDATANG haram Yahudi bertempiran lari selepas kebakaran merebak berdekatan sebatang jalan raya di Haifa pada 24 November 2016. - AP
Malah kata beliau, kebakaran yang merebak dengan cepat disebabkan angin kencang mungkin dilihat sebagai satu kebetulan tetapi beliau percaya bala tersebut diturunkan oleh Allah.
"Mereka tidak mengawal dunia, apatah lagi mengawal tanah kecil yang diberikan kepada mereka secara percuma oleh British selepas Perang Dunia Pertama."Menarik apabila melihat kelemahan rejim Zionis dan mereka terpaksa bergantung kepada bantuan negara luar untuk menyelamatkan diri.
"Tanpa boneka (negara sekutu) yang melindungi mereka serta kewangan yang disalurkan daripada AS, Israel tidak mampu bertahan walaupun untuk tempoh seminggu.
"Semoga Alla meningkatkan lagi tiupan angin untuk merebakkan lagi kebakaran sehingga tanah jajahan Israel hangus sebagai balasan merampas tanah penduduk asal di Al-Aqsa dan kawasan sekitarnya," tulis Mazin.
Kebakaran besar di Israel berlanjutan sejak empat hari lalu menyebabkan puluh ribu pendatang haram Yahudi terpaksa menyelamatkan diri.
Rejim Zionis juga terpaksa merayu bantuan antarabangsa untuk memadamkan kebakaran tersebut yang sukar dikekang secara bersendirian. (IH)

1 comment:

Anonymous said...


Rejim pengganas Israel dan pengganas Yahudi Zionis berlagak sombong dan bongkak kononnya merekalah yang sangat berkuasa di dunia ini. Malangnya kuasa Allah mengatasi segala-galanya dan Israel mendapat malu besar kerana gagal memadamkan kebakaran hutan sehinggakan Israel terpaksa memohon bantuan bomba Palestin.

Malangnya kebaikan umat Islam akan dibalas oleh Rejim pengganas Israel dan pengganas Yahudi Zionis dengan bom, peluru, senjata kimia, penindasan dan pembunuhan ke atas umat Islam Palestine ! Bukankah moyang Yahudi pernah membunuh para nabi ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails