Thursday, October 13, 2016

Belasah Suami Kerana.. Eh Malu Le! Dalam Islam Tak Mungkin Jadi Begini..

Isteri Belasah Suami Gara-Gara Saiz Kemaluan Luar Biasa.


JOHANNESBURG – Seorang pengantin wanita di Afrika Selatan mencederakan suaminya sewaktu bulan madu mereka selepas terkejut dengan saiz kemaluan pasangannya.

Menurut laman antarabangsa, pengantin wanita yang tidak didedahkan identitinya itu terkejut dengan saiz kemaluan suaminya yang dirasakan sebagai luar biasa.
Mnombo Madyibi, 32, menerima nasib malang ketika bulan madu di Coffee Bay apabila cedera dipukul isterinya dengan botol minuman keras.
Menurut Madyibi, hubungan intimnya dan isteri mulanya berlaku dalam keadaan baik pada malam itu.
Namun segalanya berubah selepas dia menanggalkan seluar dalamnya. Isterinya yang terkejut dengan saiz kemaluannya bertindak memukulnya dengan botol minuman, menggigit telinga serta meramas kemaluannya.
“Dia memukul saya dengan botol minuman keras dan cuba untuk melemaskan saya menggunakan anak patung beruang bewarna merah dan putih yang dihadiahkan oleh saya kepadanya,” katanya.
Isteri Belasah Suami Gara-Gara Saiz Kemaluan Luar Biasa
“Dia (Madyibi) mempunyai saiz zakar yang besar, panjang seperti timun, berbulu dan menakutkan.
“Saya hanya menamparnya di pipi,” jelas si isteri menceritakan situasi pertama kali melihat alat sulit suaminya.
Pun begitu, pasangan tersebut tidak mahu mengeruhkan lagi keadaan dan bersetuju untuk menghadiri sesi kaunseling bagi mengatasi ‘masalah’ mereka.
“Saya hanya biasa mendengar mengenai pembesaran saiz zakar, dan bukannya mengecut,” kata Madyibi. 
Sumber: Malaysian Digest

Komen Weblog Ibnu Hasyim: Dalam Islam tak mungkin jadi begini, kerana ada perjanjian dan peraturan yang adil menurut syariah semasa berlangsungnya perkahwinan.

5 comments:

Monkey Shooter said...

Bila aku kata orang tua Pak Uda Flat Sri Wangi ni memang gila seks......post nya semua dengan cerita seks...

Anonymous said...

Porrah koronggu! hi hi hi
otak monyet.

Anonymous said...

tahniah Abu Hashim.

berjaya menarik orang yang otak korunggo tu baca blog ni. kelupor sakit jiwa, ha ha ha.

Adam said...

Assalamulaikum Admin,

Mohon untuk dimasukkan blog saya ke blok tuan. Blog saya:

biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

Sekiranya sudah dimasukkan harap maklumkan kat email saya: biarlembuyangjadilembu@gmail.com

Terima kasih

Anonymous said...

Tak mustahil pejuang2 agama Pas termasuk lebai2 penjual agama tu suka cerita2 berbaur seks mcm ni. Sepatutnya ruu 355 dan hudud dikhususkan pd walaun dan ahli2 parti Pas dulu sblm nak implimen dlm negara.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails