Wednesday, November 06, 2019

Batal! 2 Tuduhan LTTE Terhadap ADUN Seremban Jaya.


Mahkamah Sesyen di sini, hari ini membenarkan permohonan pasukan pendakwaan untuk membatalkan dua pertuduhan memiliki item berkaitan LTTE ke atas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seremban Jaya, P. Gunasekaran. - Foto BERNAMA


SEREMBAN: Mahkamah Sesyen di sini, hari ini membenarkan permohonan pasukan pendakwaan untuk membatalkan dua pertuduhan memiliki item berkaitan LTTE ke atas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seremban Jaya, P. Gunasekaran.
Timbalan Pendakwa Raya Aslinda Ahad mengemukakan permohonan itu dihadapan Hakim Madihah Harullah.
Mengikut pertuduhan pertama dan kedua sebelum ini, Gunasekaran didakwa memiliki item berhubung kait LTTE di pejabat dan kediaman.
Kesemua kesalahan itu didakwa dilakukan di nombor 2844, Jalan SJ 3/6B, Taman Seremban Jaya dan nombor 139, Kampung Baru Rahang, di sini, masing-masing pada 9.58 pagi dan 11.50 pagi, 10 Oktober lalu.
Gunasekaran bagaimana pun tidak hadir ke mahkamah dan diwakili barisan empat peguam yang diketuai RSN Rayer yang juga Ahli Parlimen Jelutong. - BERNAMA
Peguam merangkap Ahli Parlimen Jelutong, RSN Rayer bersama J. Arul Merry (tiga dari kiri), isteri kepada ADUN Seremban Jaya ketika hadir berikutan Mahkamah Sesyen Seremban membenarkan permohonan membatalkan dua pertuduhan berkaitan kumpulan pengganas Harimau Pembebasan Tamil Eelam (LTTE) terhadap Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seremban Jaya, P Gunasekaran. - Foto Iqmal Haqim Rosman.
Hibur Hbur Sikit..
ApaMauTipuLagi
Untuk pengundi PRK Tg. Piai, jangan lupa undi calon nombor 1, semestinya Datuk Wee Jeck Seng, dari Barisan Nasional.

UMNO Online Himpunan ...

Versi Baru Lagu Parti Islam Se-Malaysia (PAS)

  • 2 years ago
  •     

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails