Friday, February 24, 2017

Suspek Pembunuhan Kim Jong-nam, Pernah Uji Bakat Vietnam Idol?

Suspek 'LOL' Pernah Uji Bakat Vietnam Idol?

HALAMAN HIBURAN

WANITA warga Vietnam yang dipercayai merupakan suspek utama dalam kes pembunuhan Kim Jong-nam, pernah menyertai satu program realiti pencarian bakat di negara asalnya.

Doan Thi Huong, 29, menyertai rancangan televisyen ‘Vietnam Idol‘ pada Jun tahun lalu tetapi dia dilaporkan tidak menggunakan nama asalnya, sebaliknya menggunakan nama samaran “Dinh This Khuyen” ketika uji bakat.
Menerusi rakaman video yang kini tular di media sosial, Doan yang berpakaian agak seksi serta merupakan calon bernombor penyertaan ‘67816’, hanya sempat menyanyi kira-kira 10 saat kemudian terus disuruh berhenti oleh juri.
Suspek 'LOL' Pernah Uji Bakat Vietnam Idol?
Gambar suspek yang disebarkan polis turut menunjukkan persamaan dari segi ekspresi dan raut wajah, namun pihak penganjur masih enggan memberi sebarang komen berhubung perkara itu.
Doan ditahan pada Rabu ketika keseorangan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (klia2) pada pukul 8.20 pagi. PERHATIAN:
Tawaran peluang kerja di Korea Selatan. Persiapan kewangan perlu hanya RM3,000 sahaja termasuk khidmat dan tiket pesawat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails