Tuesday, August 27, 2013

Ada Pula Medan Selera Berahi Di KL?

Sebahagian GRO yang ditahan..Gambar SH

KL: Keasyikan sekumpulan tonto yang diupah mengawasi satu medan selera di Jinjang Selatan, di sini, yang menawarkan perkhidmatan pelayan pelanggan (GRO) menyaksikan wanita warga China membuat persembahan mengghairahkan menyebabkan mereka tidak menyedari kehadiran pihak berkuasa membuat serbuan, kelmarin.

Dalam serbuan jam 10.45 malam itu, 15 wanita warga China, lapan wanita warga Indonesia, dua wanita warga Myanmar dan seorang lelaki warga China ditahan Jabatan Imigresen Putrajaya kerana menyalahgunakan permit kerja, tinggal lebih tempoh selain tidak mempunyai dokumen lengkap Timbalan Penolong Pengarah I (Penguatkuasaan) Jabatan Imigresen Putrajaya, Abdul Malik Bujang berkata, serbuan berkenaan berdasarkan aduan orang ramai mengenai kegiatan pengusaha medan selera itu yang menyediakan khidmat GRO warga asing.

“Ketika serbuan, sekumpulan GRO warga China berpakaian seksi sedang membuat persembahan di atas pentas.

“Mereka cuba lari sebaik menyedari kehadiran penguat kuasa, namun masing-masing gagal melepaskan diri berikutan premis itu sudah dikepung,” katanya. (myMetro)

2 comments:

Anonymous said...

Tahniah Jabatan Imigresyen!! Well Done!! Teruskan operasi sebegini dan JANGAN tunduk kepada desakan atau tekanan orang kepentingan ....hidden hands..samada dia menteri atau yg berpengaruh dalam UMNO!!!

Unknown said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails