Friday, February 17, 2012

Diugut Bunuh Kerana Buat Filem Perkosaan Di Bosnia.

Angelina Jolie dan Brad Pitt (REUTERS)

HALAMAN HIBURAN

ANGELINA Jolie, penulis dan penyutradara filem pertamanya, "In The Land of Blood and Honey" mendapat banyak pujian pengkritik. Namun aktres isteri Brad Pitt ini mendapat ancaman bunuh kerana filem yang dibuatnya.

Menurut Guardian, filem yang berkisah tentang peranan Bosnia mendapat predikat sebagai filem perdamaian pada Festival Filem Berlin. Tayangan perdananya disaksikan 5,000 orang di Sarajevo. Namun filem yang berkisah tentang kesuraman perang Bosnia ini membuat Jolie dan beberapa pelakonnya menjadi target ancaman pembunuhan.

"Ada beberapa hal yang dikirim pada saya dan sebahagian lain dipunggah dalam jaringan. Pemain tidak pernah mengeluh tentang ancaman yang mereka alaminya. Seseorang, menghancurkan cermin kereta. Lainnya mengaku telefonnya dirompak atau dikirim email memberitahu bahawa ada yang disakiti kerana filem itu," ujar Jolie seperti dikutip dari Hollyscoop.

Dalam filemnya Jolie mengisahkan kekejaman yang diderita kaum wanita. Dianggarkan sekitar 50 ribu wanita menjadi korban perkosaan selama perang. Pemutaran perdana filem di Sarajevo juga menuai penilaian berbeda.

"Ramai yang menulis padaku tentang filem ini. Mereka kata sebahagian orang memberitahu bagaimana sepatutnya mereka bersikap atas filem itu, bersikap kepada sesama, dan sejarah. Saya fikir ini sesuatu yang tidak biasa." katanya. (IH)

1 comment:

Anonymous said...

Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

YOUR TRULY

MCA MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails