Tuesday, July 12, 2022

X hati2 PAS dapat lebih banyak kerusi -kata Daim. Kenapa?

 

PAS akan menang lebih kerusi - Bersatu, Pejuang 'habis', kata Daim

Komen Rakyat dalam blog ini..

4 comments:

Anonymous said...

Buat keje, kelulusan smua lambat baertahun tahun nk lulus, byk sgt birokrasi, dh la balak d potong, biarkn tanah tandus kosong..

Anonymous said...

Boboi punya zaman lah...

masa Badshah ini Boboi kuat sabotaj macam Tun jugak...

Heret boboi ke mahkamah segera...

Anonymous said...

Atok kat kuat belit. Boboy ialah benih atok. Ligat juga belit si boboy.

Anonymous said...

Ahli politik veteran Daim Zainuddin menjangkakan PAS akan memperolehi lebih banyak kerusi pada pilihan raya umum akan datang berikutan perpecahan dalam BN dan Pakatan Harapan (PH).

Manakala, parti serpihan seperti Bersatu dan Pejuang mungkin tidak mampu bertahan pada PRU15, kata bekas menteri kewangan itu.

Parti dalam PH akan kehilangan sebilangan kerusi yang dimenangi pada 2018, katanya.

“Pembangkang tidak akan dapat majoriti kerana DAP akan kehilangan sebilangan kerusi sementara PKR akan kalah lebih lagi.

“Bagi Pejuang, saya rasa sudah habis dan begitu juga Bersatu.

“Dan jika kita tidak hati-hati, PAS akan dapat lebih banyak kerusi,” katanya yang dipetik oleh The Malaysian insight dalam satu wawancara.

Persoalannya kenapa Daim Kata perlu berhati hati..!? Daim tak perlu takut PAS dia hanya perlu takutkan jika barua barua DAP@ LeeKwanYew berkuasa..

4 comments:

Anonymous said...

Persoalannya bukan durian atau getah atau ....

Persoalan utama ialah kenapa gondol tanah secara meluas sekaligus hingga sebabkan hakisan. Dan tinggalkan tanah gondol tanpa tindakan sepatutnya.

Siapa pantau. Dulu mungkin banjir tak teruk sbb kawasan godol x banyak. Tapi klau skrng banyak gondol, akibatnya nyawa melayang.

Kena cerdik sikit

Anonymous said...

Nak lebih cerdik, sapa yg didapati makan rasuah, tembak bagi mati. Menyusahkan rakyat. Biar rakan rakan perasuah takut nak ambil rasuah.

Setakat penjara, keluar penjara, boleh lagi berbelanja. Kalau tembak bagi mati, langsung tak merasa berbelanja. Bagi berbaloi hukuman yg makan rasuah.

Anonymous said...

Kami puas hati!

Anonymous said...

Melayu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails