Thursday, September 06, 2012

Derma 1 kali Boleh Ramas Payudaara Artis 2 Kali...


Kampanye penanggulangan AIDSKempen Anti AIDS (REUTERS/Soe Zeya Tun)

Gambar kiri ini sila lihat.. Ramas Payudara Untuk HIV.. Kerja UMNO

KL 4 Sept 2012:  PERKARA ini jangan tiru, kerana ada masalah moral, etika dn langgar ajaran agama. Sebuah saloran televisyen porno di Jepun mengerahkan artis-artisnya membantu kempen anti AIDS..
Dalam acara itu, artis-artis wanita menyediakan ruang dadanya untuk dipegang, diraba dan diramas oleh lelaki bermur 18 tahun ke atas yang berderma.

Paradise TV, nama saloran itu, menamakan ruangan "Erotica Will Save the World", yang berlangsung pada 25-26 Ogos lalu di Tokyo. Peserta bayar sikit wang, basuh tangan, baru diizinkan pegang sekitar kawasan dada tersebut, pada salah satu dari 10 artis yang disediakan itu, demikian menurut laman The Huffington Post. Masing-masing peserta berhak memegang dua kali.

Jika masih merasa tak puas, nak ramas lagi, kenalah sumbang semula. Seluruh dana yang dikumpulkan dalam acara itu diserahkan kepada STOP!AIDS, sebuah organisasi yang berfokus kepada cara pencegahan dan anti AIDS. Dalam negara yang 'demi wang dan menuju kemajuan (kononnya)' ianya boleh berlaku. Jadi, tidak hairan kalau hal seperti ini akan berlaku di Malaysia. (IH)

Lihat sebelum ini..

18 comments:

Anonymous said...

Tuan Hj Menggunakan jari yg Allah kurniakan untuk memuat turun perkara yg hina untuk tatapan umum, malulah dgn Allah yg maha melihat dan Maha Mengatahui isi hati hambanya.Semoga Allah kurniakan hidayat untuk saya dan semua kita menjadi orang yang bertakwa.

Anonymous said...

Tuan Hj Menggunakan jari yg Allah kurniakan untuk memuat turun perkara yg hina untuk tatapan umum, malulah dgn Allah yg maha melihat dan Maha Mengatahui isi hati hambanya.Semoga Allah kurniakan hidayat untuk saya dan semua kita menjadi orang yang bertakwa.

Anonymous said...

Hina lagi perangai kamu, yang mendiamkan diri (syaitan bisu)melihat kerajaan kamu cari ekonomi tidak kira haram halal macam kerajaan kafir.

Semoga Allah kurniakan hidayat untuk saya dan semua kita menjadi orang yang bertakwa. Termasuk kepada pemimpin kamu..

luv_ima said...

stimnye tengok gambo ni. tengkiu.

Anonymous said...

Bagus, itu tanda you sihat.

Anonymous said...

Adui..pemimpin2 ni ade mase ke nk tgk blog?kite je duk asyik bertengkar.diorang cakap,kite sesama sendiri bertengkar.

Anonymous said...

Assalamualaikum maaf cakap pemimpin-pemimpin PAS secara purata OK tapi ahli-ahli akar umbi kebanyakannya tidak OK. Sekiranya PAS dan PAKATAN RAKYAT dapat berkuasa di Malaysia sehingga 100 tahun dan pelbagai masalah yang sama berlaku ketika itu masih lagi nak salahkan UMNO-BN juga ke masa itu. Memang benar UMNO-BN ni maha teruk tapi kalau asyik menyalahkan orang lain sampai matahari terbit di sebelah barat pun segala masalah tak selesai. Ada ke Nabi Muhammmad saw menyalahkan orang lain ? Kita semua tahu jawapannya.

Anonymous said...

Memang Nabi Muhammad SAW menyalahkan orang yang bersalah. Itulah dakwah dan tegur menegur.

Berkhianat kalau tidak mengatakan salah atau berdiam diri (syaitan bisu) kepada yang bersalah.

Lihat, banyak ayat-ayat Quran dan hadis Nabi yang menyuruh begitu. Suruh tegakkan kebenaran dan keadilan.

Suruh betulkan atau tumbangkan kerajaan yang menentang dan ingkar hukum Allah. Sedarlah wahai BN dan kuncu-kuncunya.

Anonymous said...

Nabi menegur,org politik mengutuk,menyalahkan org lain..tak sama,tak ikhlas..perpecahan lg adelah..

Anonymous said...

kalau nak berdakwa sangat masuk lah jemaah tabligh

Anonymous said...

2 anon di atas (sebanarnya satu kepala otak) tak tau makna dakwah .. Pegi belajar lagi..

Inilah kegagalan UMNO, mengajar pengikutnya jadi bodoh..

Anonymous said...

Yg pasti nabi tak mencela org..tak sama langsung cam org politik yg suka maki2 tu..

Anonymous said...

Dakwah kepada perpecahan?..

Anonymous said...

'Orang poitik' yang tak campur agama itu orang umno. Dalam Islam Agama menguasai politik, itulah politik PAS.

Orang Islam kena kritik betulkan sekularisme dalam umno dan perlembagaan Malaysia.

Kritik itu yang puak umno tak tahan telinga tuduh PAS maki-maki, dakwah bawa perpecahan.

Kalau dok ikut umno dok bodoh situ la sampai ke tua..

Anonymous said...

Nabi still bersabar walaupun kena mcm2..diharap ulama dpt tunjukkan contoh kpd org ramai sbb ulama pewaris nabi..

Anonymous said...

Orang buat maksiat kamu sabar. Anak Najib buat maksiat ulamak pengampu umno sabar. Menteri wanita kamu lembu rasuah kamu sabar. Menteri kamu ajak rakyat main judi kamu sabar. Bini Najib dayus, peluk cium dengan orang kafir pun kamu sabar.

Itu bukan sabar, itu bekerjasama dengan maksiat. Itu bodoh, dayus macam macam ketua kamu juga. Itu ajaran sesat didikan umno.

Hai, bodoh sungguh! Kamu pewaris syaitan!

Anonymous said...

Haha..jgn marah..camne nk kritik diorang yg buat maksiat tu?..kite org bawah je..ape yg sedara buat?..

Anonymous said...

Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

YOUR TRULY

MCA MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails