Saturday, September 08, 2012

Kumpulan Lebah Serang Menteri Luar AS, Ajaib?

Menlu US Hillary Clinton
Menteri Luar AS Hillary Clinton (REUTERS/Romeo Ranoco)

KL: 7 Sept 12: Ajaib. Menteri Luar Negera Amerika Syarikat (AS) Hillary Clinton dan rombongannya bertempiaran lari kocar-kacir setelah sekawanan lebah tiba-tiba menyerang. Insiden ini terjadi di akhir kunjungan Clinton di Malawi semalam.

Diberitakan Daily Mail, masa itu sedang diadakan upacara perpisahan di Lapangnterbang Internasional Kamuzu di ibukota Lilongwe setelah Clinton melawat negara tersebut selama enam setengah jam. Menurut saksi mata, tiba-tiba sekawanan lebah yang marah menyerang orang-orang yang ada di situ. Tiba-tiba semuanya berlarian lintang pukang termasuk isteri mantan presiden AS tersebut. Clinton dilaporkan berusaha melindungi dirinya dari sengatan lebah dan langsung masuk ke pesawat. Sementara itu, pejabat Malawi dan pasukan pengaman Mentei Luar AS berlarian tak tentu arah.

"Ada yang panik semasa lebah muncul di lapangan terbang. Orang-orang berlarian untuk menghindari sengatan, Menlteri Luar AS langsung naik ke pesawat," kata saksi mata, dilaporkan harian lokal Nyasa Times.
Clinton langsung bertolak ke Johanesburg, Afrika Selatan, untuk melanjutkan tour Afrikanya selama 11 hari. Dalam kunjungannya ke Malawi, Clinton melakukan pertemuan dengan Banda. Dalam pertemuan tersebut, Clinton memberikan selamat kepada satu dari dua presiden wanita Afrika itu kerana telah memajukan kembali perekonomian Malawi. Malawi adalah penerima donor AS hingga lebih dari US$200 juta untuk sektor kesihatan, pendidikan, pertanian, ekonomi dan pemerintahan. Negara ini adalah yang kelima dikunjungi Clinton setelah Uganda, Sudan Selatan dan Kenya dalam tour Afrika kali ini. (IH)

1 comment:

Anonymous said...

Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

YOUR TRULY

MCA MALAYSIA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails