Friday, January 26, 2018

Belum PRU14, 1 Dari 14 Manifesto PAS T'ganu Dah Tunai.



Pagi Ini di pejabat SATU, datang seorang pengguna air, tanya di kaunter SATU, sebab apa bacaan di bil jadi O?
Pegawai bertugas menyatakan kerajaan beri 20m padu air percuma dan tidak kena bayar, Jika guna lebih, baru kena bayar yang digunakan (20m padu + yang lebih)

Tahniah kepada PAS Terengganu, Dato PJ Pas Terengganu, dato Ustaz hj Hussin Awang khususnya selepas melancarkan manifesto PRU 14, dan selepas merata tempat dan Pasar dibuat roadshow mengenai pemberian 20m padu air percuma, Akhirnya Kerajaan BN Terengganu beri juga 20m padu air percuma kepada Rakyat. ini membuktikan idea PAS terengganu lebih kedepan Dari pihak Kerajaan yang sedang memerintah. PAN? usahkan Manifesto, calon pun takde.

Tahniah PAS Terengganu dan kerajaan Negeri Terengganu, masih ade 14 tawaran dari PAS Terengganu. Jikalau boleh laksanakan, laksanakanlah. Jadilah buat projek kalo setakat nok rombok semula macam sekoloh alor limbat.

13 lagi TUNGGU Bila BN Terengganu jatuh

Kredit
Amar Ibni Jaafar 

16 comments:

  1. Ibenu, tlg jgn berangan lebih2 boleh tak? Org bodoh je yg akn undi pas nanti,org bijak pilih PH!!


    _peminat hadi bewang_

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bijakkah menyokong parti kafir harbi biadapig yang menentang dan menghina ajaran Islam dan menindas umat Islam dan terlibat dalam 66 skandal?

      Delete
    2. Bijakkah menyokong parti-parti munafik liberal yang menyokong parti kafir harbi biadapig menentang ajaran Islam dan menindas umat Islam?

      Delete
  2. He he he lobai celop DAP dah meroyan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf, kerajaan negeri UMNO-BN Terengganu yang melakukannya bukan PAS. Mengapa ambil kredit dengan apa yang orang lain buat?

      Tahniah kerajaan negeri Terengganu sebab perihatin kepada permasalahan rakyat.

      Delete
  3. Bukan macam kerajaan DAP p.pg memeras rakyat. Bodoh penyokong DAP macam ano .. lebai celop DAP.
    he he he.

    ReplyDelete
  4. Masa parti Suci memerintah Terengganu , tak ada pula idea air percuma. Sebab itu Rakyat Terengganu bagi perintah hanya sepenggal aje. Tak malu ke parti Suci ingin mengambil kredit dari usaha pihak lain. Ini menunjukkan, parti Suci sanggup buat apa sahaja demi mentekedarah dedak.Hehehekikikihahahakahkahkah

    ReplyDelete
  5. Geng Lobai dari Parti suci dah tolak ketepi soal halal haram dalam sesuatu perkara ,kerana dibawah pemerintahan chief Lobai Adi Tuang,terserlah KEHARAMANJADAHAN nya. Hehehekikikihahahakahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puaka rimau ni anti islam komen dia dah tentu untuk burukkan perjuangan islam.

      Delete
  6. itulah lobai celop DAP penjilat tegal..

    ReplyDelete

  7. Kat Kelantan pun pernah dapat air percuma.

    AIR BAH.

    ReplyDelete
  8. Bil air itu menunjukkan orang itu susah.

    Tak ada kereta. Tak ada mesin cuci baju. Tak ada anak kecil. Banyak guna air sungai. Bilik air kotor sebab tak di cuci. Makan tak guna pinggan mangkuk. Tadah air hujan untuk kegunaan ganti air.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang macam ini memang PAS boleh tipu.. termasuk orang PAS yang menjaja cerita ini.

      Macamana dia tak tahu ?

      Kata pemimpin PAS buat roadshow.

      Pemimpin PAS suka orang macam ini.. jadi makanan pada mereka.

      Patutnya buat lah cerita yang orang itu mengalir air mata dan sujud syukur.

      Delete
    2. Ni barua upahan cari makan dengan dap anti islam

      Delete
  9. Lobai celop DAP dah meracau. hi hi hi

    ReplyDelete
  10. Tol di Terengganu paling awal dihapuskan

    ReplyDelete